BRANDY 1/3
  • BRANDY KVINT

    Brandy KVINT este preparat după o tehnologie specială folosind distilate pentru divin maturate în butoaie de stejar timp de cel puţin 1 an. Are o culoare aurie elegantă, un gust armonios şi aromă florală strălucitoare cu tonuri lejere de maturare.

    RECOMANDARI

    Se serveşte la masă cu gheaţă (ca aperitiv) sau la o temperatură de 20-22°С (ca digestiv) în pahare speciale cu picior scurt şi cupă cu fundul larg şi partea superioară îngustă. Recomandat pentru consum atât în formă pură, cât şi ca bază pentru diverse cocktailuri.

    Alcool: 40% vol.
    Volum: 0.5 L
    Ingrediente: distilat pentru divin, distilat de vin, extract de stejar, apă purificată, zahăr
    REALIZARI
    Grand-prix 2003 Letonia (Riga), Riga Food
    medalie de argint 2003 Rusia (Moscova), Concursul Internaţional de Degustare
    medalie de aur 2001 Ucraina (Yalta, Crimeea), Yalta. Grifonul de Aur-2001
    medalie de aur 1999 Ucraina (Yalta, Crimeea), Concursul Internaţional „Crimeea. Coniac-99” IV
  • BRANDY ALEXEICI

    Numit în cinstea meşterului remarcabil al Fabricii, Cerneţchii Serghei Alexei. Brandy de culoare elegantă aurie sclipitoare a absorbit o gamă florală bogată de struguri şi tonuri nobile de stejar vechi.

    RECOMANDARI

    Se serveşte la masă cu gheaţă (ca aperitiv) sau la o temperatură de 20-22°С (ca digestiv) în pahare speciale cu picior scurt şi cupă cu fundul larg şi partea superioară îngustă. Recomandat pentru consum atât în formă pură, cât şi ca bază pentru diverse cocktailuri.

    Alcool: 40% vol.
    Volum: 0.5 L
    Ingrediente: distilat pentru divin, distilat de vin, extract de stejar, apă purificată, zahăr
    REALIZARI
    medalie de aur 2007 Ucraina (Yalta, Crimeea), Yalta. Grifonul de Aur-2007
    medalie de aur 2004 Kazahstan (Astana), Astana Food
    medalie de argint 2001 Ucraina (Yalta, Crimeea), Yalta. Grifonul de Aur-2001
  • BRANDY KVINT KOSHER

    Produs sub controlul Uniunii Congregaţiilor Evreieşti Ortodoxe din New York (SUA), OU, are statutul de Kosher le Pesach (produs pentru Pesach).

    Brandy KVINT este preparat conform unei tehnologii speciale folosind distilate pentru divin maturate în butoaie de stejar timp de 12 luni. Are o culoare aurie elegantă, aromă florală lejeră, gust armonios.

    RECOMANDARI

    Se serveşte la masă cu gheaţă (ca aperitiv) sau la o temperatură de 20-22°С (ca digestiv) în pahare speciale cu picior scurt şi cupă cu fundul larg şi partea superioară îngustă. Recomandat pentru consum atât în formă pură, cât şi ca bază pentru diverse cocktailuri.

    Alcool: 40% vol.
    Volum: 0.5 L
    Ingrediente: distilat pentru divin, distilat de vin, extract de stejar, apă purificată, zahăr
consumul excesiv de alcool dauneaza sanatatii dumneavoastra