Tehnologii

Compania KVINT acordă o atenţie deosebită tehnologiilor de producţie pentru a păstra, pe de o parte, cele mai bune tradiţii de producere a băuturilor alcoolice şi, pe de altă parte, pentru a aduce în aceste tradiţii o abordare modernă şi know-how-ul celor mai recente realizări ştiinţifice şi de cercetare.

O parte semnificativă din produsele noastre este formată din băuturi alcoolice pe bază de materii prime din struguri – vin, brandy şi divinuri. Ciclul de producţie al acestor băuturi la etapa iniţială într-o măsură mai mare sau mai mică coincide şi apoi, în dependenţă de reţeta produsului final, apar diferenţe tehnologice semnificative.

Vodca, ginul şi brandy de mere sunt create pe baza materiilor prime din grâu şi mere, respectiv procesul de producere a acestor băuturi este reprezentat de alte operaţiuni tehnologice care necesită nu mai puţină atenţie şi îndeplinire a celor mai înalte standarde din această industrie.
  
Datorită controlului strict al calităţii, respectării precise a procesului tehnologic şi utilizării celor mai progresive evoluţii în domeniul producţiei de băuturi alcoolice, o gamă largă de produse ale companiei este foarte apreciată de consumatorii din întreaga lume şi de specialiştii de la cele mai prestigioase expoziţii şi concursuri.

Presa despre noi:

http://www.techdrinks.com.ua/ru/news/vynohradnyky-KVINT-vyisokye-tekhnolohyy-vyirashchyvanyya