VODCA 1/8
  • VODCA VYUGA

    Se prepară conform reţetei originale din alcool de cereale de calitate înaltă „Premium” din categoria „Lux” şi apă de izvor care a trecut o purificare specială în 5 etape. Utilizarea suplimentară a filtrelor de platină îi conferă un gust unic, o aromă delicată şi strălucire cristalină. Vodca cu o textură mătăsoasă are un gust fin şi o aromă expresivă şi intensă.

    RECOMANDARI

    Tradiţional, vodca se bea din pahare mici cu un volum de 40-50 ml. Se serveşte la temperatura clasică de la 0°C până la + 5°C – anume la această temperatură vodca lasă senzaţiile cele mai plăcute. Sticla, de obicei, este răcită în frigider sau într-un răcitor de gheaţă şi servită aburită. Gustările sunt esenţiale pentru evaluarea adevăratei valori a vodcii ca băutură. Fără o gustare consistentă şi sărată, vodca nu îşi poate dezvălui toate proprietăţile.

    Alcool: 40% vol.
    Volum: 0.7 L
    Ingrediente: alcool etilic rectificat „Premium” din categoria „Lux”, infuzie de bioginseng, apă purificată, zahăr
    REALIZARI
    medalie de argint 2015 Rusia (Moscova), Best Vodka-2015
    medalie de bronz 2015 China (Hong Kong), Cathay Pacific Hong Kong International Wine and Spirit Competition-2015
  • VODCA POKROVSKAYA

    Strada centrală a oraşului Tiraspol a fost numită „Pokrovskaya” („Acoperământul”) după denumirea Bisericii Maicii Domnului de credinţă unică, întemeiate în anul 1798 şi distruse în anul 1931.
    Sărbătoarea Acoperământului Maicii Domnului şi până astăzi este ziua hramului oraşului. În anul 1921, strada „Pokrovskaya” a fost redenumită în strada „25 octombrie”.
    Vodca este preparată conform tehnologiei clasice din alcool de cereale de distilare triplă din categoria „Lux” şi apă de izvor care a trecut purificarea în 5 etape. Are un gust blând, aromă pură de vodcă. Utilizarea filtrelor de platină şi a infuziei de ovăz îi conferă un gust unic, o aromă delicată şi strălucire cristalină.

    RECOMANDARI

    Tradiţional, vodca se serveşte din pahare mici cu un volum de 40-50 ml. Temperatura clasică de servire a vodcii este de la 0°C până la + 5°C – anume la această temperatură vodca lasă senzaţiile cele mai plăcute. Sticla, de obicei, este răcită în frigider sau într-un răcitor de gheaţă şi servită aburită. Gustările sunt esenţiale pentru evaluarea adevăratei valori a vodcii ca băutură. Fără o gustare consistentă şi sărată, vodca nu îşi poate dezvălui toate proprietăţile.

    Alcool: 40% vol.
    Volum: 0.5 L, 0.7 L, 0.75 L
    Ingrediente: alcool etilic rectificat de „Lux”, infuzie de ovăz, apă purificată, zahăr
    REALIZARI
    medalie de argint 2007 Belgia (Bruxelles), UNITED VODKA-2007
    medalie de argint 2007 Ucraina (Yalta, Crimeea), Yalta. Grifonul de Aur-2007
    Grand-prix 2003 Letonia (Riga), Riga Food
    medalie de argint 2001 Ucraina (Yalta, Crimeea), Yalta. Grifonul de Aur-2001
    medalie de aur 1999 Ucraina (Yalta, Crimeea), Concursul Internaţional „Crimeea. Coniac-99” IV
  • VODCA VOLK

    Se prepară după o reţetă rusească veche de vânătoare din cereale selectate prin distilare triplă, folosind apa dintr-o fântână arteziană. Vodca trece o filtrare şi purificare în 5 etape prin filtre cu coajă de cocos impregnate cu platină. Aceasta îi conferă un gust fin, transparenţă cristalină şi aromă sofisticată

    RECOMANDARI

    Tradiţional, vodca se serveşte din pahare mici cu un volum de 40-50 ml. Temperatura clasică de servire a vodcii este de la 0°C până la + 5°C – anume la această temperatură vodca lasă senzaţiile cele mai plăcute. Sticla, de obicei, este răcită în frigider sau într-un răcitor de gheaţă şi servită aburită. Gustările sunt esenţiale pentru evaluarea adevăratei valori a vodcii ca băutură. Fără o gustare consistentă şi sărată, vodca nu îşi poate dezvălui toate proprietăţile.

    Alcool: 40% vol.
    Volum: 0.5 L, 0.7 L, 0.75 L
    Ingrediente: alcool etilic rectificat de „Lux”, apă purificată, zahăr
    REALIZARI
    medalie de aur 2018 SUA (Chicago), Tastings 2018
    medalie de argint 2018 SUA (Las Vegas), Wine & Spirits Wholesalers of America-2018
    medalie de aur 2017 SUA (Chicago), Tastings
    medalie de argint 2015 Rusia (Moscova), Best Vodka-2015
    medalie de aur 2014 Polonia (Torun), Concursul internaţional de degustare VIII
    medalie de argint 2012 Moldova (Chișinău), Chisinau Wines & Spirits Contest-2012
    medalie de bronz 2008 Rusia (Moscova), Best Vodka
    medalie de argint 2007 Belgia (Bruxelles), UNITED VODKA-2007
    medalie de argint 2005 Ucraina (Yalta, Crimeea), Yalta. Grifonul de Aur-2005
    medalie de aur 2004 Kazahstan (Astana), Astana Food
    medalie de aur 2004 Belgia (Bruxelles), MONDE SELECTION-2004
    medalie de argint 2004 Ucraina (Yalta, Crimeea), Yalta. Grifonul de Aur-2004
    medalie de argint 2001 Ucraina (Yalta, Crimeea), Yalta. Grifonul de Aur-2001
    medalie de aur 1999 Ucraina (Yalta, Crimeea), Concursul Internaţional „Crimeea. Coniac-99” IV
  • VODCA VOLCHITSA

    Preparată conform tehnologiei clasice ruseşti vechi din alcool de cereale cu distilare triplă „Lux” şi apă de izvor, care a trecut o purificare în 5 etape folosind cristale de cuarţ. Filtrarea prin filtre de cărbune şi nucă de cocos impregnate cu argint conferă vodcii o transparenţă cristalină şi aromă delicată, iar infuzia de porumb îi conferă un gust delicat.

    RECOMANDARI

    Tradiţional, vodca se serveşte din pahare mici cu un volum de 40-50 ml. Temperatura clasică de servire a vodcii este de la 0°C până la + 5°C – anume la această temperatură vodca lasă senzaţiile cele mai plăcute. Sticla, de obicei, este răcită în frigider sau într-un răcitor de gheaţă şi servită aburită. Gustările sunt esenţiale pentru evaluarea adevăratei valori a vodcii ca băutură. Fără o gustare consistentă şi sărată, vodca nu îşi poate dezvălui toate proprietăţile.

    Alcool: 40% vol.
    Volum: 0.5 L, 0.7 L, 0.75 L, 1.75 L
    Ingrediente: alcool etilic rectificat de „Lux”, infuzie de porumb, apă purificată, zahăr
    REALIZARI
    medalie de bronz 2008 Rusia (Moscova), Best Vodka
  • VODCA Zadorinka

    Este preparată conform tehnologiei originale din alcool de cereale de calitate înaltă din categoria „Lux” şi apă special pregătită care a trecut 5 etape de purificare. Diferă prin transparenţă cristalină, aromă delicată de vodcă, gust delicat şi fin.

    RECOMANDARI

    Tradiţional, vodca se serveşte din pahare mici cu un volum de 40-50 ml. Temperatura clasică de servire a vodcii este de la 0°C până la + 5°C – anume la această temperatură vodca lasă senzaţiile cele mai plăcute. Sticla, de obicei, este răcită în frigider sau într-un răcitor de gheaţă şi servită aburită. Gustările sunt esenţiale pentru evaluarea adevăratei valori a vodcii ca băutură. Fără o gustare consistentă şi sărată, vodca nu îşi poate dezvălui toate proprietăţile.

    Alcool: 40% vol.
    Volum: 0.5 L, 0.7 L, 0.75 L
    Ingrediente: alcool etilic rectificat de „Lux”, infuzie de crupe de grîu, aromatizator natural, apă purificată, zahăr
    REALIZARI
    medalie de aur 2004 Belgia (Bruxelles), MONDE SELECTION-2004
    medalie de aur 2004 Ucraina (Yalta, Crimeea), Yalta. Grifonul de Aur-2004
    medalie de aur 2001 Ucraina (Yalta, Crimeea), Yalta. Grifonul de Aur-2001
  • VODCA KVINTOFF Cristalină

    Vodca KVINTOFF Cristalină este produsă de Fabrica de vinuri şi coniacuri din Tiraspol KVINT în conformitate cu tehnologia originală din alcoolul de cereale de calitate înaltă de „Lux” folosind exclusiv materii prime naturale. Adăugarea infuziei de ciulin de lapte armonizează gustul vodcii. Transparenţa excepţională, strălucirea cristalină se datorează filtrării suplimentare prin filtre speciale pe baza cărbunelui de cocos impregnat cu argint.

    RECOMANDARI

    Tradiţional, vodca se serveşte din pahare mici cu un volum de 40-50 ml. Temperatura clasică de servire a vodcii este de la 0°C până la + 5°C – anume la această temperatură vodca lasă senzaţiile cele mai plăcute. Sticla, de obicei, este răcită în frigider sau într-un răcitor de gheaţă şi servită aburită. Gustările sunt esenţiale pentru evaluarea adevăratei valori a vodcii ca băutură. Fără o gustare consistentă şi sărată, vodca nu îşi poate dezvălui toate proprietăţile.

    Alcool: 40% vol.
    Volum: 0.7 L
    Ingrediente: alcool etilic rectificat de „Lux”, infuzie de ciulin, apă purificată, zahăr
  • VODCA KVINTOFF De Griu

    Vodca KVINTOFF De Grîu este preparată de Fabrica de vinuri şi coniacuri din Tiraspol KVINT în conformitate cu tehnologia originală din alcool de cereale de calitate înaltă de „Lux” folosind doar materii prime naturale. Adăugarea infuziei de grâu încolţit conferă vodcii un rafinament pe placul celui mai delicat gust.

    RECOMANDARI

    Tradiţional, vodca se serveşte din pahare mici cu un volum de 40-50 ml. Temperatura clasică de servire a vodcii este de la 0°C până la + 5°C – anume la această temperatură vodca lasă senzaţiile cele mai plăcute. Sticla, de obicei, este răcită în frigider sau într-un răcitor de gheaţă şi servită aburită. Gustările sunt esenţiale pentru evaluarea adevăratei valori a vodcii ca băutură. Fără o gustare consistentă şi sărată, vodca nu îşi poate dezvălui toate proprietăţile.

    Alcool: 40% vol.
    Volum: 0.7 L
    Ingrediente: alcool etilic rectificat de „Lux”, infuzie de grîu încolțit, apă purificată, zahăr
  • VODCA 5 Sotoc DE GRIU

    Preparată conform tehnologiei clasice din alcool de cereale de calitate înaltă, de purificare superioară şi apă dedurizată care a trecut o purificare specială.

    RECOMANDARI

    Tradiţional, vodca se serveşte din pahare mici cu un volum de 40-50 ml. Temperatura clasică de servire a vodcii este de la 0°C până la + 5°C – anume la această temperatură vodca lasă senzaţiile cele mai plăcute. Sticla, de obicei, este răcită în frigider sau într-un răcitor de gheaţă şi servită aburită. Gustările sunt esenţiale pentru evaluarea adevăratei valori a vodcii ca băutură. Fără o gustare consistentă şi sărată, vodca nu îşi poate dezvălui toate proprietăţile.

    Alcool: 40% vol.
    Volum: 0.5 L
    Ingrediente: alcool etilic rectificat din categoria de cereale „Purificare superioară”, apă purificată
consumul excesiv de alcool dauneaza sanatatii dumneavoastra